Ebenci Klopédia

Kutyák a világ minden tájáról, fajták, sportok, mert kutya nélkül lehet élni, de minek. UPDATE: egy EP gyakornok 5 hónapja Brüsszelben

innen jöttök ti

Friss hús

  • Melech Haolam: A Melech Ha'olam FCI kennelben Budapesten várható alom 2020 végén. Két saheli azawakhot importálta... (2020.04.14. 08:11) Azawakh (FCI: 307) - az anorexiás kutya
  • Józsefné Nelli Bajj: Üdvözlök minden kutya tulajdonost,két kutyánk van, fehér lány és egy fekete fiú törpe uszkárok.mos... (2013.01.18. 17:48) Kutyanevelés - első napok az új otthonban
  • konaking: nekem is van, és nem bántam meg, csodálatos fajta. (2012.12.28. 08:40) Mudi (FCI: 238)
  • tandy96: Nagyon jó :) (2012.04.09. 10:46) Németjuhász rokonság I.
  • FeP: Nekem is amstaffom van, és borzasztóan szeretem. Hihetetlen mozgásigénye van, állandóan megy, kere... (2011.10.31. 16:23) Pitbull?

Öreg kutya, nem vén kutya

Iratkozz föl!

Zeusz

2008.10.03. 17:46 :: hatláb

Így hívják Kelemen Anna kutyáját, aki fajtáját tekintve keverék, de valószínűleg Amerikai Staffordshire terrier van a legtöbb benne. Nos, Zeuszt el fogják altatni, mert rátámadt az egyik szomszédra. Kelemen Anna két év felfüggesztettet kapott.

Mikor fog végre eljutni Magyarország odáig, hogy rájöjjön, nem az a szerencsétlen kutya tehet arról, hogy egy magamutogató önceleb éppen azt gondolta, hogy egy "típusát tekintve harcikutya" tartása növeli a hírértékét! Havas Henrikkel készült interjúkötetben "elmondja", hogy néha úgy be volt állva, hogy nem vitte le Zeuszt sétáltatni, csak az erkélyre engedte ki. Minden kutyának, de egy örző-védő típusú kutyának méginkább szüksége van a gazával való mindennapos kommunikációra! Ha egy 50kg-os kifejlett kankutyával nem foglalkoznak, csak azt látja, hogy a gazdájának folyik a nyála és fetreng a saját hányásában, nem valószínű, hogy egészséges lelkületű állat marad. Soha nem találkozott más kutyákkal. Soha nem vitték kiképzésre. Soha nem tanították meg semmire.

Az meg a másik, hogy a szomszéd nénit harapta meg. Hogy hogyan, azt senki nem tudja. Szinte biztos, hogy a területét védte. Sétáltatás közben kicsi az esélye, hogy pont a szomszédot kapja el. Érdekes, hogy erről nem szól a fáma. Akár az is lehetett, hogy a néni egy jó kis zaftos sztori reményében valahogy megpróbált bemenni Annácska lakására, ahol szembetalálkozott egy magára hagyott, területét védő kutyával. Állítólag ez már nem az első eset. Miért nem maradt távol a néni a kutyától?

Persze lehet, hogy sétáltatás közben harapta meg Zeusz a szomszédasszonyt. Akkor meg miért nem pórázon sétáltatja K.anna?

És egyátalán, hogy lehet az, hogy nem foglalkozik a kutyájával?

Fél év letöltendő, két év felfüggesztettel... Messze vagyunk még az Animal Palneten bemutatott állatrendőrségtől...  Ezt az ügyet kéne a négy mancsnak felkarolni, nem a libatömést...

Szólj hozzá!

Címkék: kelemen anna pitbull harcikutya 3. fajtacsoport bull típusú terrier

A bejegyzés trackback címe:

https://ebenci.blog.hu/api/trackback/id/tr73694761

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása